Woonzorg WZV

Mooier oud worden: het nieuwe paradigma

Geplaatst op

Vroeger beloofde de plastisch chirurgie allerlei zaken die uiteindelijk niet waar gemaakt werden en waardoor mensen ook niet per se mooier werden. We kunnen allemaal de excessen uit de jaren 80 herinneren waarin Hollywood-acteurs als een soort wassen beelden rondliepen met een strakgetrokken gezicht verstoken van alle expressie. Overigens was dit niet alleen in Amerika zo, ook in Nederland konden we er wat van. Gelukkig zijn de meeste cosmetische artsen uit het paradigma van de ´eeuwige jeugd´ gekropen en hebben ze een nieuw denkraam omarmd: ´mooier ouder worden´. Hoe zit het precies? Dit willen we graag met je doornemen in deze tekst. Bij https://www.dokterfrodo.nl/ weten ze je er meer over te vertellen. 

Een opgefrist uiterlijk 

Als je over de 50 bent, wil je er dan uitzien als iemand van 25? De meeste mensen zullen  deze vraag beantwoorden met nee, veel liever willen ze eruit zien als iemand van hun eigen leeftijd maar dan op een frisser en gezonde manier. Het is tegenwoordig met alle nieuwe cosmetische behandelingen mogelijk om het uiterlijk van mensen volkomen op te frissen en zo mooier oud te worden. Vroeger ging je nog zaken straktrekken als cosmetische arts, tegenwoordig gebeurt het nog steeds wel, maar ook steeds vaker wordt er gekozen om het uiterlijk met bijvoorbeeld fillers op te frissen, zodat het niet zo onnatuurlijk strak staat, maar wel stralend en fris oogt. 

Vlak voor de zomer je uiterlijk laten opfrissen

Sommige cosmetische behandelingen kun je beter niet in de zomer laten doen omdat je bijvoorbeeld uit de warmte moet blijven een tijdje. Wanneer het dan eigenlijk zomer is in Nederland, dan wil je natuurlijk wel graag in de zon zitten bijvoorbeeld. Daarom raden we aan om vlak voor de zomer, bijvoorbeeld in de lente, een bepaalde cosmetische behandeling te laten doen. Dan heb je voldoende hersteltijd en uiteindelijk kun je dan in de zomer je nieuwe opgefrist en uiterlijk showen. Het is ook erg leuk voor de vakantiefoto’s als je alle behandelingen al achter de rug hebt. 

Wil je meer weten over wat de mogelijkheden zijn over het opfrissen van je uiterlijk, dan is het slim om eens op dokterfrodo.nl te gaan kijken.

Gerelateerde berichten

Een nieuwe, frisse blik doet wonderen

Na verloop van jaren kun je een wat vermoeide blik krijgen. Dit zijn gewoon ouderdomsverschijnselen waar een heleboel mensen tegenaan lopen....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden