Woonzorg WZV

Een nieuwe, frisse blik doet wonderen

Geplaatst op

Na verloop van jaren kun je een wat vermoeide blik krijgen. Dit zijn gewoon ouderdomsverschijnselen waar een heleboel mensen tegenaan lopen. Natuurlijk is het mogelijk om er iets aan te doen tegenwoordig. Dat kan met een ooglidcorrectie, dat noemen wij ook wel eens een ooglift. In deze blog gaan we vertellen wat je zoal kunt doen om een frisse blik te krijgen, dus lees snel verder.

Wat is een ooglidcorrectie? 

Wanneer je oogleden gaan hangen of er ontstaan wallen bij de onderste oogleden, dan willen veel mensen een correctie laten doen zodat ze minder last hebben van bijvoorbeeld slecht zicht of druk op de ogen. Dit is allemaal te doen met een ooglidcorrectie of ooglift. Je gaat hiervoor naar een cosmetische kliniek en gaat het gesprek aan met een cosmetische arts. Eerst krijg  je een intakegesprek. Daarin bespreek je met de arts wat de bedoeling is en wat je graag wilt. De behandeling wordt gedaan uiteindelijk en dan worden de oogleden strakker gemaakt zodat je weer jonger uitziet en je blik frisser is. Wanneer mensen een ooglidcorrectie hebben laten doen, horen ze vaak dat ze zoveel vriendelijker kijken en een jeugdige uitstraling hebben. 

Krijg ik een ooglidcorrectie vergoed?

Wanneer je last krijgt van bijvoorbeeld slecht zicht, dan is het mogelijk om op basis van medische indicatie een ooglidcorrectie te laten doen, dit gaat meestal dan om de bovenste oogleden. Correctie van de onderste oogleden wordt meestal niet gedaan vanuit medische complicaties en daardoor wordt het ook in veel gevallen niet vergoed door de zorgverzekering. Om erachter te komen wat precies voor jou geldt, is het goed om contact op te nemen met je zorgverzekeraar, dan weet je precies waar je aan toe bent.

Wij vinden het erg leuk dat je ook onze andere blogs leest, want daarin willen we graag inspireren met allerlei interessante onderwerpen. Houd onze site in de gaten en lees de blogs die we er geregeld op plaatsen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden