Woonzorg WZV

Alles over tanden bleken Amsterdam?

Geplaatst op

Kiezen en tanden worden donkerder van kleur naarmate je ouder wordt en dit komt door dunner wordend tandglazuur, roken of medicijngebruik. Het gebit heeft een grote impact op jouw uitstraling en met witte tanden zorg je voor een stralende lach. Door jouw tanden te laten bleken bij een tandarts krijg je weer witte tanden. Tanden bleken Amsterdam is op het moment populair. Twijfel je om je tanden te laten bleken? Wil je weten hoe tanden bleken precies werkt? En wat de voordelen zijn? Onderstaand vertellen we alles over tanden bleken!

Hoe werkt tanden bleken Amsterdam?

Tanden bleken is geen ingrijpende behandeling en het is ook een pijnloze behandeling. Je krijgt een bitje en bleek vloeistof, deze moet je thuis enkele keren dragen om jouw tanden witter te maken. Tijdens het bleken wordt jouw glazuur tijdelijk open gezet door de bleekvloeistof en komt het bleekmiddel in de tand, hierdoor breken de kleurmoleculen af. Jouw tanden krijgen door de afbreuk van kleurmoleculen weer hun natuurlijk witte kleur terug.

 

Je kunt ook jouw tanden bleken Amsterdam bij een tandheelkunde praktijk. In een tandheelkunde praktijk wordt er alleen gewerkt met de beste bleekgel in combinatie met de beste bleek apparatuur. Bleek vloeistof bij een tandarts bevat 6% waterstofperoxide, dat is het meest effectieve bleekmiddel dat alleen door tandartsen toegepast mag worden. Tanden bleken Amsterdam bij een praktijk zorgt ervoor dat jouw glazuur niet wordt aangetast, dit is wel het geval met andere methodes.

Wat zijn de kosten van een bleekbehandeling?

De kosten van tanden bleken Amsterdam bij de tandarts lopen al snel op, maar het is wel effectief. Voor inwendig bleken is het tarief voor de eerste zitting ongeveer 50 euro, maar je moet meerdere zittingen doen. Voor iedere daarop volgende zitting betaal je ongeveer 20 euro, maar dit kan verschillen per aanbieder. Vanuit de verzekeraar is het soms mogelijk om een gedeelte van de behandeling te vergoeden. Of de behandeling voor het tanden bleken Amsterdam vergoed wordt vanuit jouw verzekeraar, moet je goed kijken naar de polisvoorwaarden van jouw verzekering. Bekijk daarom de polisvoorwaarden voordat je een bleekbehandeling neemt, zodat je weet in hoeverre de kosten vergoed kunnen worden.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden